تولید محتوا

۵ مطلب در مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است

فروتیتانیوم

یکی از مهم ترین جهت گیری ها در متالورژی مدرن، بهبود کیفیت محصولات با نرخ تولید نسبتا پایین است. این بدان معناست که تولید مصالح ساختاری با مصرف فلز کم اما خواص مکانیکی بالا در اولویت قرار دارد. لازم به ذکر است که این امر تنها با ترکیب فرولوئیدهای مختلف مانند فروآلیاژ، فروسیلیس، فروسیلیکو منگنز با آلیاژهای مورد نظر محقق می شود. این یکی از موثرترین و رایج ترین انواع آنزیم است.

فروتیتانیوم فروآلیاژی است متشکل از تیتانیوم و آهن با حداقل 20% و حداکثر 75% وزنی تیتانیوم، لازم به ذکر است که فرو تیتانیوم از ذوب یا احیا بدست می آید و همچنین دارای مقادیر کمی است. آلومینیوم، مس، سیلیکون و برخی آلاینده ها ممکن است وجود داشته باشد. با توجه به ناخالصی های موجود در فرو تیتانیوم، این محصول در چندین گرید مختلف از جمله Fti25، Fti70S05، Fti30، Fti70S08، Fti70S1، Fti70S05Sn03، Fti57S7 و Fti35S8 به بازار جهانی عرضه می شود.
لازم به ذکر است که شش گرید اصلی فرو تیتانیوم وجود دارد که بر اساس سری استاندارد ارائه شده توسط دولت از نظر محتوای تیتانیوم از 28% تا 75% متغیر است.علاوه بر این، با توجه به اندازه ذرات فروتانیوم، حداقل اندازه این گرید 3.2 میلی متر و حداکثر اندازه 50-200 میلی متر است. تحویل فروتانی به مصرف کننده بیش از 15 کیلوگرم نیست.

ماهیت و کاربرد فروتیتانیوم
فروتیتانیوم فروآلیاژی از آهن و تیتانیوم است که حاوی 10 تا 20 درصد آهن، 45 تا 75 درصد تیتانیوم و گاهی اوقات مقدار کمی کربن است. لازم به ذکر است که تیتانیوم با گوگرد، کربن، اکسیژن و نیتروژن بسیار واکنش پذیر است و ترکیبات نامحلول تشکیل می دهد و آن را به دوغاب خشک تبدیل می کند. و چدن بسیار فراوان است. در فولادسازی، افزودن تیتانیوم فلزی با ساختار دانه ریزتر ایجاد می کند.
لازم به ذکر است که مهمترین کاربردهای فرو تیتانیوم مربوط به استفاده از فرآیندهای آلیاژسازی فولاد به ویژه در تولید اجزای حیاتی و همچنین در تولید الکترودهای جوشکاری می باشد. در واقع به دلیل خواص فرو تیتانیوم، استفاده از آن در فرآیند تولید فولاد باعث مقاومت در برابر خوردگی فولاد نهایی می شود.به دلیل این خواص است که فرو تیتانیوم اغلب در تولید فولاد ضد زنگ استفاده می شود. علاوه بر این، این آلیاژ برای اهداف اکسیداسیون و تخریب نهایی در حین ذوب حساس ترین فولادهای ساختاری استفاده می شود. از فروتانیوم برای ساخت الکترودهای جوشکاری نیز استفاده می شود.

به عبارت دیگر، فرو تیتانیوم به طور گسترده ای در سخت شدن، خاموش کردن و تمپر کردن فولاد استفاده می شود. مهمترین ویژگی فولاد حاوی فروتانیم خواص مکانیکی بسیار بالای آن است. شایان ذکر است که فروتانیوم کربن را به کربن تیتانیوم متصل می کند که جوش پذیری و مقاومت در برابر خوردگی فولاد را بهبود می بخشد. علاوه بر این، پودر فروتانیوم می تواند به عنوان سوخت در برخی از ترکیبات پیروتکنیک استفاده شود. (آلومینیوم چیست؟)

ترکیب فروتیتانیوم
فرو تیتانیوم فرالی و جزء اصلی آن تیتانیوم است. سایر عناصر شیمیایی آن عبارتند از آلومینیوم، سیلیکون، کربن، فسفر، گوگرد، مس، تنگستن، مولیبدن و قلع. در واقع فروآلیاژ گروهی از فروآلیاژهایی است که برای سختی و تمپر کردن فولادها استفاده می شود و این فروآلیاژها حاوی 35% یا بیشتر از 60% تیتانیوم، 1-7% آلومینیوم، 1-4 هستند.5٪ سیلیکون، 3٪ مس، و بقیه از آهن و سایر ناخالصی ها (به عنوان مثال کربن، فسفر، گوگرد و غیره) تشکیل شده است.

لازم به توضیح است که آلومینیوم، سیلیکون و مس با هم ترکیبات نامطلوب اما اجتناب ناپذیری هستند. توجه داشته باشید که آلیاژهای تیتانیوم حاوی 65 تا 78 درصد از انجماد ضایعات تیتانیوم یا شمش های تیتانیوم با میله های فولادی در کوره تزریق به دست می آیند.

مزایای فروتانی
فرو تیتانیوم تولید شده بر اساس مشخصات فنی تعیین شده برای ساخت فولاد ابزار با سرعت بالا استفاده می شود. مهمترین مزایای فروتان را می توان به شرح زیر بیان کرد:

هزینه نسبتا کم
نقطه ذوب کاهش یافته است.
جذب تیتانیوم را تسهیل می کند.
بهبود خواص مکانیکی آلیاژها
جوشکاری را تا حد زیادی بهبود می بخشد
بهبود خواص مقاومت در برابر خوردگی


تولید فرو تیتانیوم
تولید فرو تیتانیوم به دو صورت انجام می شود. روش اول، روش آلومینیوم سازی خارج از کوره است که شامل ذوب کنسانتره ایلمن و ضایعات تیتانیوم است. نتیجه این فرآیند تولید فروتانیوم با محتوای تیتانیوم کم است. روش دوم، ادغام ضایعات آهن و تیتانیوم در یک کوره الکتریکی برای تولید فرو تیتانیوم با محتوای تیتانیوم بالا است.به عبارت دیگر 20 تا 40 درصد آلیاژ تیتانیوم از غلظت ایلمنیت با فرآیند آلومینیزاسیون به دست می آید. در اینجا، آلومینیوم به عنوان یک عامل کاهنده برای آهن و تیتانیوم عمل می کند. فروتانیوم که حاوی 65 تا 78 درصد تیتانیوم است از پخت اسفنج تیتانیوم یا قراضه تیتانیوم با ضایعات فولاد در کوره تزریقی تولید می شود. در واقع این فرو تیتانیوم از مخلوط کردن برنج و ضایعات تیتانیوم با آهن و ذوب آنها در یک کوره تزریقی به دست می آید.

به یاد داشته باشید که اجزای فرو تیتانیوم نباید حاوی پوشش پلاستیکی باشند و نباید با ماسه سطحی یا مواد دیگر آلوده شوند. بلکه فقط آثاری از فیلم های اکسیدی و مواد غیر چسبنده وجود دارد.

هدف از استفاده از فروتیتانیوم
در نتیجه توسعه سریع متالورژی، صنعت فولاد مدرن انواع محصولات پیشرفته را تولید می کند. فرولوئیدهای مختلف، مانند فرو تیتانیوم، در متالورژی مدرن استفاده می شود تا به فولاد مذاب اجازه دهد تا مواد افزودنی مفید را بهتر جذب کند. لازم به توضیح است که فروتانیوم یک آلیاژ متوسط ​​است. در ساخت فولاد ضد زنگ استفاده می شود.هنگامی که فروتانیم به فولاد اضافه می شود، فولاد مورد نظر خواص ویژه ای پیدا می کند و در برابر خوردگی مقاومت بیشتری دارد. هنگام مخلوط کردن یک تن فولاد، مقدار تیتانیوم باید حدود 0.5-2٪ باشد. از مهمترین اهداف استفاده از فروتان در متالورژی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

فروتانیوم در متالورژی برای اکسیداسیون و آلیاژسازی فولاد و همچنین در تولید الکترودهای جوشکاری و قطعات با الزامات کیفی ویژه استفاده می شود.
استفاده از تیتانیوم در تولید فولادهای ضد زنگ و مقاوم در برابر حرارت باعث بهبود خواص قسمت کربنی برای بدست آوردن کربن تیتانیوم کاملاً در معرض دید می شود. در نتیجه، شاخص جوش و مقاومت در برابر خوردگی آلیاژها به طور قابل توجهی افزایش می یابد
تیتانیوم فلزی بسیار شکننده است، بنابراین افزودن آن به شکل خالص به کوره های فولادسازی مستلزم هزینه های انرژی بالا و مصرف بالای مواد پرکننده است.
کاهش زمان ذوب، کاهش شدت انرژی فرآیند، صرفه جویی در مواد مرتبط با تولید و بهبود کیفیت محصول نهایی را می توان از مهمترین مزایای افزودن فرو تیتانیوم به فرآیند تولید فولاد دانست.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نازیلا حسینی

عرضه مستقیم از کارخانه تولید کننده فروسیلیس

فروسیلیس از ترکیب سیلیکون، آهن و برخی عناصر دیگر به وجود می آید. مقدار سیلیکون موجود در این ترکیب از 10% تا 90% متغیر است و مابقی آن آهن است. فروسیلیس کاربردهای زیادی به خصوص در صنعت فولاد دارد. به عنوان مثال، اکسیژن به عنوان یک عامل آزاد کننده استفاده می شود و ساختاری نشکن در چدن ایجاد می کند.

فرآیند تهیه این ماده اولیه در دمای بالای 2500 درجه سانتیگراد و در کوره بلند یا کوره قوس الکتریکی انجام می شود. فروسیلیس با نام فروسیلیسیوم نیز شناخته می شود. این یک ماده سخت و خاکستری است. این ماده اولیه بی بو است و با استنشاق آن می تواند برای سلامتی انسان مضر باشد.

فروسیلیس چیست؟
کاربرد فروسیلیس در زمینه های مختلف
فروسیلیس به دلیل استفاده از آن. او جایگاه خود را در زمینه های مختلف تثبیت کرد. از این ماده اولیه در صنایع ریخته گری فولاد، جوشکاری و متالورژی استفاده می شود.

استفاده از فروسیلیس در صنایع فولاد و ریخته گری
فروسیلیس یکی از پرمصرف ترین محصولات در صنعت ریخته گری است. این محصول عمدتاً به عنوان نوعی عامل جوانه زنی اضافه می شود. به طور گسترده در چدن استفاده می شود.از طرفی این محصول فولادی برای تولید انواع گرافیت مورد نیاز است.

کاربرد فرو سیلیکات در صنعت جوشکاری
صنعت جوشکاری یکی از پرطرفدارترین صنایع در زمینه خرید و استفاده از مواد اولیه می باشد. در این صنعت از فروسیلیس برای تولید الکترودهای گرافیتی استفاده می کنند. الکترودها نقش مهمی در جوشکاری دارند.

از طرفی فروسیلیس راه حل مناسبی برای پوشش است. سیم های جوشکاری و الکترودهای جوشکاری نیاز به پوشش فروسیلیس دارند.

کاربرد فروسیلیس در متالورژی
متالورژی - تولید و ساخت قطعات فلزی مصنوعی، ماشینکاری، جوشکاری و غیره. فروسیلیس یکی از اجزای مهم چدن یا فولاد آلیاژی است که برای فولادهای نسوز استفاده می شود. از طرفی استفاده از این محصول برای فرآوری بسیاری از مواد معدنی ضروری است.

خواص شیمیایی فروسیلیکات چیست؟
نقطه ذوب فروسیلیکا از 1290 تا 1390 متغیر است و نقطه جوش آن 2355 درجه سانتیگراد است. این ماده خام در مجاورت آب واکنش داده و باعث آزاد شدن هیدروژن می شود. همچنین دارای خواص مغناطیسی و مقاومت در برابر خوردگی بالایی است.خواص شیمیایی فروسیلیکات
روش تولید فروسیلیس
تولید فروسیلیس کار ساده ای نیست و نیاز به تجهیزات مدرن، کیفیت و دانش بالایی دارد. تولید این ماده نیاز به کوره با دمای بالا دارد. البته اغلب برای انجام این عمل از کوره های قوس الکتریکی یا کوره های القایی استفاده می شود. کوره را با توجه به نسبت مورد نیاز با مواد اولیه پر می کنند. سپس در دمای بالا ذوب می شوند. پس از این مرحله، ترکیب مذاب به دست آمده از طریق قیف مخصوص خارج شده و به واحد ریخته گری منتقل می شود. در واحد ریخته گری، فرو سیلیس مذاب را در قالب ریخته و پس از سرد شدن با استفاده از سنگ شکن به قطعات تقسیم می کنند.

در تولید این ماده سیلیکونی مواد حامل و کاهنده آهن نقش دارند. کوارتز و کوارتزیت مهمترین منابع سیلیکون هستند که 97 درصد سیلیکون را تشکیل می دهند. عملیات بازسازی این محصول در کوره کربن انجام می شود. این کربن نیز توسط کک یا زغال سنگ تامین می شود.

تولید فروسیل
نکته مهم دیگری که برای تولید فروسیلیس باید به خاطر بسپارید. ترکیب آن بدون سرباره است. سرباره به ترکیباتی اطلاق می شود که برای جداسازی مواد مختلف از یکدیگر استفاده می شود.زیرا تمام مواد مورد استفاده در تولید فروسیلیسیم به عنوان مواد اولیه استفاده می شود. روند تولید این محصول را می توان بدون سرباره در نظر گرفت. همچنین استفاده از مواد با خلوص بالا برای ساخت این محصول خوب است.

اگر هنوز می‌پرسید فروسیلیس چیست؟ می توان گفت فروسیلیس یکی از پرمصرف ترین آلیاژهای سیلیکون در صنایع مختلف است. خواص شیمیایی فروسیلیکا باعث شده تا امکان های مختلفی برای این محصول ایجاد شود. با این حال، اگر به دنبال این محصول هستید یا در مورد آن سوالی دارید؛. متخصصین ما آماده پاسخگویی به شما هستند. فقط تماس بگیرید

فروسیلیس چیست؟
فروسیلیس را می توان از ترکیب سیلیکون، آهن و برخی عناصر دیگر به دست آورد. این محصول به عنوان ماده اولیه در بسیاری از صنایع استفاده می شود.

چگونه از فروسیلیکات در صنایع مختلف استفاده می شود؟
در صنعت ریخته گری از این محصول به عنوان عامل توسعه استفاده می کنند. در متالورژی از این محصول در تولید قطعات فلزی مصنوعی، ماشینکاری، جوشکاری و ... استفاده می شود. در جوشکاری از فروسیلیس برای تولید الکترودهای گرافیتی استفاده می کنند.فرآیند تولید فروسیلیس چگونه است؟
برای تولید فرو سیلیس، مواد اولیه را در کوره در دمای بالا به نسبت مورد نیاز ذوب می کنند. پس از آن، مواد مذاب از طریق یک نوار نقاله مخصوص به واحد ریخته گری وارد می شود. در واحد ریخته گری، فرو سیلیس مذاب را در قالب ریخته و پس از سرد شدن با استفاده از سنگ شکن به قطعات تقسیم می کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نازیلا حسینی

معرفی فروآلیاژ ها و کاربرد آن در صنایع

فروآلیاژها چگونه تولید می شوند؟
فروآلیاژها به دو روش با استفاده از موادی مانند سنگ آهن، کانی های غیر آهنی، کک زغال سنگ و زغال سنگ تولید می شوند. همانطور که قبلا اشاره کردیم، با معرفی کوره های قوس الکتریکی، استفاده از کوره بلند کاهش یافت. با این حال، برخی از فروآلیاژها مانند فرومنگنز هنوز از این طریق تولید می شوند.

فروآلیاژها در کوره های قوس الکتریکی طی یک واکنش کربوترمال تولید می شوند. در این واکنش‌ها، اکسیدهای موجود در ماده خام در حضور آهن و کک با کربن و مونوکسید کربن احیا شده و فروآلیاژها را تشکیل می‌دهند. برای تولید برخی از فروآلیاژها عناصر مختلف لازم به آهن مذاب اضافه می شود و فرآیند ساخت انجام می شود.

در چه مواردی از فروآلیاژ استفاده می شود؟
فروآلیاژها به مواد مذاب اضافه می شوند تا به یک ترکیب شیمیایی خاص دست یابند و خواص لازم برای تولید یک محصول خاص را فراهم کنند. این مواد کاربردهای زیادی دارند که در ادامه به معرفی چند مورد از آنها می پردازیم.

اکسیژن زدایی
اکسیژن زدایی توسط فروآلیاژها در فرآیند فولادسازی انجام می شود.برای ساخت فولاد، آهن خام باید اکسید شود. در طی این فرآیند کربن، گوگرد، فسفر و غیره.

به طور معمول، مقداری از اکسیژن در طول فرآیند اکسیداسیون در آهن باقی می ماند. این مقدار اکسیژن باقیمانده در هنگام انجماد باعث ایجاد سوراخ های کوچکی در آهن می شود که باعث کاهش کیفیت محصول نهایی می شود. این باید قبل از تکمیل فرآیند اکسیژن‌زدایی انجام شود.

جوانه زنی در ریخته گری آهن
فروآلیاژها معمولاً در صنایع ریخته گری برای اصلاح شرایط انجماد آهن مذاب استفاده می شوند. مانند هسته اولیه کریستال که تشکیل مرکز کریستال را ساده می کند و دانه های کریستال را به طور یکنواخت در سراسر توده آهن مذاب توزیع می کند. نتیجه این فرآیند افزایش سختی شمش های حاصل از سرد شدن است. افزودن عناصر خاصی مانند فروسیلیس و فرومنگنز به آهن مذاب قبل از ریخته‌گری نیز باعث ایجاد پراکندگی کربن یکنواخت در سراسر ساختار می‌شود. در واقع کربن موجود در چدن به صورت لایه ای توزیع می شود.عوامل توسعه دهنده به یکنواخت شدن این پراکندگی و کاهش شکنندگی محصول نهایی کمک می کنند. بنابراین استحکام آهن اشباع شده بیشتر است.

ذوب شدن
فروآلیاژهای مورد استفاده در فرآیند تغییر خواص فولاد را آلیاژ می نامند. به عنوان مثال، فروکروم، فرووانادیوم و فرومنگنز را عوامل آلیاژی می نامند.

هنگامی که این مواد با فولاد مذاب ترکیب می شوند، باعث بهبود و تغییر خواص محصول نهایی می شوند. به عنوان مثال، افزودن عنصر کروم به فولاد مذاب، کیفیت ساختاری آن را بهبود می بخشد و آن را بهبود می بخشد. در واقع، افزودن کروم فاز آلفا را با شبکه کریستالی مکعبی، یعنی فریت، پایدارتر می کند و استحکام فولاد را افزایش می دهد. همچنین افزودن کروم مقاومت در برابر خوردگی را افزایش می دهد و نقش مهمی در بهبود محصول نهایی دارد. اکنون می دانید که چرا تمام فولادهای ضد زنگ دارای کروم هستند.

با توجه به کاربرد گسترده فروآلیاژها در صنایع و اهمیت کیفیت آنها، تولید این ترکیبات باید با ماشین آلات مدرن، مجهز و بر اساس استانداردهای جهانی انجام شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نازیلا حسینی

صفر تا صد فروسیلیس

فروسیلیس چیست!
سیلیسیم دومین عنصر فراوان در پوسته زمین پس از اکسیژن است و بیشتر در طبیعت به شکل کوارتز یافت می شود. امروزه سیلیکون در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد، اما یکی از آلیاژهای پرکاربرد آن «Frosilis» است.

فروسیلیس مخلوطی از آهن و سیلیکون است که از حرارت دادن، احیاء و ذوب سنگ آهن و سیلیس (کوارتز) با کربن، عمدتاً در کوره‌های قوس الکتریکی تولید می‌شود. نسبت ترکیب آن عمدتاً از 10 تا 90 درصد سیلیکون و بقیه آهن است. در عین حال عناصر ناخالصی مانند منگنز، فسفر، گوگرد و آلومینیوم به میزان کمتر از 0.5 درصد در فروسیلیکون وجود دارد. کربن به عنوان یک ناخالصی (ناخواسته) و همچنین به عنوان عنصر سوم در انواع فروسیلیت ها وجود دارد.

فروسیلیس چگونه ایجاد می شود؟
فروسیلیس مخلوطی از آهن و سیلیکون است که از حرارت دادن، احیاء و ذوب سنگ آهن و سیلیس (کوارتز) با کربن، عمدتاً در کوره‌های قوس الکتریکی تولید می‌شود. نسبت ترکیب آن عمدتاً از 10 تا 90 درصد سیلیکون و بقیه آهن است. در عین حال عناصر ناخالصی مانند منگنز، فسفر، گوگرد و آلومینیوم به میزان کمتر از 0.5 درصد در فروسیلیکون وجود دارد.کربن به عنوان یک ناخالصی (ناخواسته) و همچنین به عنوان عنصر سوم در انواع فروسیلیت ها وجود دارد.

فوروزیلیس چگونه ایجاد می شود؟
واکنش های کربوترمال اساس تشکیل فروسیلیس را تشکیل می دهند. و بر اساس واکنش های احیا کننده مواد از جمله؛. با افزودن برق به همراه دی اکسید سیلیکون (سنگ کوارتز) و اکسید آهن و فعال کردن مواد موجود در آن. کربن در دمای مورد نیاز فعال می شود و "Frosilis" تولید می شود.


در این فرآیند، مواد خام مانند سیلیس دانه بندی شده و پوسته های اکسید و مواد فعال کننده مانند زغال سنگ، کک و زغال سنگ از طریق انبارهای روزانه از طریق سیستم انتقال مواد وارد کوره ذوب می شوند. این بار در طی فرآیند الکترو متالورژی از طریق الکترودهایی با جریان حدود 120 کیلو آمپر و دمای حدود 2500 درجه مجددا فعال و حل می شود.

 
عملیات فروسیلیس و ذوب
عملیات ذوب در کارخانه (صنایع آلیاژی اشتهارد) به طور متوسط ​​هر دو ساعت یکبار انجام می شود و فرو سیلیس آزاد شده در بسترهای مخصوص منجمد و با سنگ شکن کوچک سرد می شود و به صورت فله یا کیسه های بزرگ با دانه بندی های مختلف به فروش می رسد. .کاربران Ferosilis چه کسانی هستند؟
بزرگترین مصرف کنندگان فروسیلیکات در کشور کارخانه های فولاد هستند که تقریباً 38000 تن فروسیلیکات کل مصرفی در سال را به خود اختصاص می دهند. کارخانه های ریخته گری (مثلاً شرکت «ریخته گری پولادیر») نیز مصرف کننده این ماده هستند که با احتساب مصرف ذوب های فولاد، کل مصرف جمهوری به حدود 50 میلیون تن می رسد.

فروسیلیس و توسعه ارزشمند
نیاز صنعت جمهوری به فروآلیاژها از جمله فروسیلیس قبل از تأسیس بنگاه داخلی کاملاً از طریق واردات تأمین می شد. اما امروزه با احداث کارخانه های فروآلیاژ و گسترش صنعت فروآلیاژ در کشور، امکان صادرات فروآلیاژ و در عین حال تامین بخشی از نیاز داخلی فروسیلیس فراهم شده است.
اهمیت ویژه فروسیلیکات در صنعت
فروسیلیس یکی از افزودنی های مورد استفاده در صنایع مختلف به ویژه در صنایع متالورژی است و از این نظر اهمیت زیادی دارد. نحوه استفاده از این ماده در صنعت عمدتاً به نسبت آهن و سیلیکون موجود در آن و همچنین ناخالصی های معمول بستگی دارد.


• در زمینه متالورژی، فروسیلیس به عنوان عنصر ذوب، اکسید کننده و اکسید کننده
• و سیلیکون تقریبا خالص می تواند به عنوان نیمه هادی و یکسو کننده در صنعت الکترونیک استفاده شود.علاوه بر این، مشتقات ترکیبی سیلیکون رزین های سیلیکونی، لعاب، لاستیک و غیره است. در به دست آوردن استفاده می شود.

چرا به فروسیلیس نیاز داریم؟
 تقاضای اصلی و اولیه ما برای فروسیلیس در صنایع ریخته گری و فولادسازی به شرح زیر است:
1- دی اکسیدان: فروسیلیس به عنوان یک دی اکسیدان در صنایع تولید فولاد کاربرد فراوانی دارد.


2- هسته ساز: به دلیل وجود سیلیکون زیاد در گرافیت، از فروسیلیس به عنوان هسته در تولید آهن خاکستری استفاده می شود.


3- عنصر آلیاژی: سیلیکون یکی از عناصر آلیاژی مهم در آهن و آلیاژهای غیرآهنی است، فروسیلیس برای افزودن سیلیکون به چدن یا فولاد آلیاژی استفاده می شود.


4- تولید فولادهای نسوز


5- عامل فعال در تولید فروآلیاژهای دیگر:

  هنگامی که فروسیلیس در ریخته گری فولاد استفاده می شود، استحکام، سختی، انعطاف پذیری و توانایی مغناطیسی آن افزایش می یابد. همچنین می توان با افزودن فروسیلیس به آلیاژ از تشکیل کاربیدهای ناخواسته جلوگیری کرد.


6- صنایع شیمیایی
البته امروزه کاربردهای اصلی فروسیلیس در ایران، اکسید زدایی فولاد در بوته های فولادی و فولادهای آلیاژی به عنوان عنصر آلیاژی در ریخته گری های آهن خاکستری است.Frusilis و جوانه زنی
سیلیکون یک عنصر بسیار گرافیتیزه کننده است. بنابراین تشکیل گرافیت در چدن های مختلف به وجود سیلیکون به عنوان عنصر ذوب و گرافیت ریز، آغشته شدن سیلیکون (به شکل فروسیلیس) در مراحل نهایی ذوب و قبل از بارگذاری بستگی دارد.


توانایی جوانه زنی سیلیس به میزان سیلیسیم یا آمیزان موجود در آن بستگی دارد. از طرفی اگر از سیلیکون خالص برای این منظور استفاده شود، احتمال ذوب نشدن کامل آن وجود دارد و برای این منظور اغلب از آهن و آلیاژهای سیلیکون با نسبت مخلوط 70 تا 90 درصد سیلیکون استفاده می شود. . در تمام چدن های گرافیتی مصرف سیلیکون به عنوان عنصر اصلی حدود 0.6-1% است و این نسبت با 75% فروسیلیس در حدود 1-1.5% است، یعنی مقدار آن 10-15 در هر تن گرافیت است. چدن کیلوگرم فروسیلیس مورد نیاز است.


علاوه بر این، سیلیکون 2SiCa به عنوان یک عامل هسته‌زا به شکل سیلیکون کلسید استفاده می‌شود که وجود کلسیم به عنوان عاملی برای حذف گوگرد و افزایش آزادسازی اکسیژن در نظر گرفته می‌شود.به یاد فروسیلیس...
تولید فروسیلیس فرآیندی پیوسته و پیچیده است که به پارامترهای متعددی بستگی دارد و این پارامترها مانند حلقه هایی از یک زنجیره هستند که برای تولید محصول مورد نظر به هم متصل می شوند. مهمترین پارامترهای فروسیلیس عبارتند از:
1 تجهیزات تولیدی، کمکی و آزمایشگاهی مناسب
2) مواد خام شارژ با کیفیت بالا (کیفیت بالا، خاکستر کم، واکنش پذیری خوب و مقاومت مکانیکی بالا)
3) کنترل کیفیت مواد اولیه و هزینه ها و محصولات تولیدی
4) نیروی کار واجد شرایط و آموزش دیده
5) کنترل صحیح کوره قوس الکتریکی در فرآیند تولید فروسیلیس
هر یک از پارامترهای فوق تأثیر خاص خود را بر فرآیند تولید فروسیلیکون دارند و هر یک به نوبه خود می توانند منشا یکی از مشکلات کمی یا کیفی تولید باشند. .

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نازیلا حسینی

تولید فروسیلیس

تولید فروسیلیس یکی از فرآیندهای مهم صنعتی است. فروسیلیس یکی از مهم ترین و پرمصرف ترین آلیاژهای آهن است. این آلیاژها با ترکیب نسبت های خاصی از آهن و سیلیکون تولید می شوند. البته استانداردهای مشخص و قوانین خاصی وجود دارد که باید در تولید فروسیلیس رعایت شود. برای تولید فروسیلیس با کیفیت بالا، اکسید سیلیکون (کوارتز) و اکسید آهن باید با یک فعال کننده در یک کوره ذوب شوند. جالب اینجاست که در طول تولید فرو سیلیس هیچ ماده ضایعاتی یا لجن تولید نمی شود و از تمام مواد در تولید محصول استفاده می شود. تولید فروسیلیس معمولاً حاوی ناخالصی هایی مانند آلومینیوم است و نسبت آنها متفاوت است

سیلیکون عنصری نیمه فلزی است که سخت و براق است و به رنگ خاکستری و آبی است. این عنصر هشتمین عنصر فراوان در جهان است، اما در طبیعت کمیاب است. جالب اینجاست که نزدیک به 90 درصد از پوسته زمین از سیلیکون ساخته شده است، بنابراین سیلیکون پس از اکسیژن فراوان ترین عنصر در پوسته زمین است. سیلیکات دارای طیف وسیعی از مصارف صنعتی از جمله مهر و موم مکانیکی، مواد منفجره، روان کننده های با دمای بالا، الکترونیک و متالورژی است.یکی از محصولات ساخته شده از آن را در این مطلب به شما معرفی می کنیم. فروسیلیس فلزی سیاه رنگ است که از آهن و سیلیکون تشکیل شده است. بسته به نیاز و کاربرد آن، محتوای سیلیکون معمولاً بین 15 تا 90 درصد (وزنی) است.

 ظاهر آن فلزی است و رنگ مقطع آن نقره ای و گاهی خاکستری است. پودر فرو سیلیکات کروی شکل است. این ماده در حالت عادی خطرناک نیست، اما در صورت استنشاق می تواند خطرناک باشد. نگهداری این ماده شرایط خاصی را می طلبد و نیاز به تهویه مناسب دارد زیرا گاهی در شرایط خاص ممکن است باعث انفجار گرد و غبار شود.


 

خواص شیمیایی فروسیلیکات ها چیست؟
فروسیلیس دارای نقطه ذوب بین 1290 و 1390 و نقطه جوش 2355 است. این ماده با آب واکنش داده و هیدروژن آزاد می کند. همچنین دارای خواص مغناطیسی بالایی است و مقاومت در برابر خوردگی بالایی از خود نشان می دهد. همانطور که گفته شد مقادیر زیادی سیلیس در تولید فرو سیلیس استفاده می شود. اما بیشتر با خلوص 75 درصد استفاده می شود و عناصر موجود در آن آهن و مقادیر کمی کلسیم، آلومینیوم و گوگرد است.... است.
 روش تولید فروسیلیس چیست؟
تولید فروسیلیس کار آسانی نیست و نیازمند تجهیزات مدرن و باکیفیت و همچنین دانش بالایی است. یک روش گرانولاتور مخصوص به طور مداوم کوره را از طریق یک لوله شارژ پس از یکسان شدن مواد خام شارژ می کند. بعد از مدتی بین ۲ تا ۴ ساعت بسته به توان و جریان مصرفی کوره، فلز تولید می شود. سوراخ های تخلیه کوره که به داخل دیگ هدایت شده و به مسیر بعدی که در آن ریخته گری انجام می شود منتقل می شود. کوره های قوس الکتریکی برای تولید فروآلیاژها از نظر الکتریکی مشابه کوره های فولادسازی هستند اما از نظر اندازه و شکل کوره تفاوت زیادی با این کوره ها دارند. به طور خلاصه، فروسیلیس را می توان از ترکیب آهن و سیلیکون با حرارت دادن، احیا و ذوب در کوره قوس آهنی تهیه کرد.
فورولیس چه کاربردهایی دارد؟
می توان گفت که پرتقاضاترین این ماده، آسیاب های فولادی هستند، زیرا در تولید فولاد فروسیلیکون به عنوان یک جاذب اکسیژن عمل می کند و در هنگام ریخته گری باعث تقویت فولاد و افزایش خاصیت ارتجاعی و مغناطیسی آن می شود. .به دلیل خواص بالای پیوندهای فروسیلیس، از آن به عنوان هسته در تولید آهن استفاده می شود. از این ماده برای جداسازی و کاهش مواد سنگین استفاده می شود. فروسیلیس کاربردهای خاصی برای فرآیند پدگون در تولید منیزیم دارد. سیلیکون در تولید نیمه هادی های سیلیکونی خالص در صنعت برق و مس سیلیکون در صنایع شیمیایی استفاده می شود. آمازون فروسیلیکون منگنز و فروسیلیکون منیزیم تولید می کند.

در نهایت، پیشنهاد می‌کنیم قبل از خرید، با متخصصان و فروشندگان معتبر شمش خورشید پارس مشورت کنید. آنها می‌توانند شما را در انتخاب درست راهنمایی کنند و اطلاعات لازم را ارائه دهند. با رعایت این نکات و انجام تحقیقات لازم، می‌توانید جک دیفرانسیل مناسبی را انتخاب کنید و از عملکرد بهتری برخوردار شوید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نازیلا حسینی